Christmas Together

En barnledare i Europa delade följande berättelse:
”Vi undervisade barnen under en sommarklubb i en by. Barnen hade nästan ingen kunskap om Gud och hade svårt att svara på de mest grundläggande frågorna. Alla utom en liten pojke. Han visste svaren på alla frågor! Hur visste han vem Jesus är? Hur kände han till undervisningen från Bibeln? I slutet på programmet frågade vi honom hur det kom sig att han kände till så mycket om Gud. ”Enkelt”, svarade han. ”En grupp kristna kom till min by förra julen och jag lärde mig om Gud genom deras möten. De gav mig också en bok som jag kunde läsa och lära mig mera.”

Kan något sådant hända på i ert närområde, samhälle eller stad? Kan er församling eller en några från er församling mötas tillsammans, ordna en julfest för barnen och sedan tillsammans dela de Goda Nyheterna som gäller alla? Om ditt svar är ja, då är CEF Sverige redo att tillsammans med er hjälpa till i det initiativ som vi kallar ”Christmas Together”.

Vi kan utan kostnad hjälpa er med:

  • En speciell jullektion för barn med lärarhandledning och resurspaket med bilder, illustrerade bibelverser och sånger, frågesport, aktiviteter/pyssel, inbjudningar & affischer, traktater för barnen och förslag på hur ni kan undervisa och lägga upp programmet på ett intressant och interaktivt sätt.
  • En workshop via ZOOM (ca 1,5 timme)
  • Erfarna medarbetare som arbetar tillsammans med ert team (beroende på behov och tillgänglighet).
  • Bönestöd så väl som möjligheten att bli en del av Christmas Together bönenätverk.

Tillsammans kan vi göra mycket mera! Tillsammans kan vi göra avtryck i många fler barn när vi delar de goda nyheterna.

Kontakta oss på CEF Sverige idag!
Planera att delta i en workshop.
Beställ jullektionen med resurspaketet och traktater från CEF Sverige. Börja fundera på platser där det skulle gå att hålla en julfest.
Gör det tillsammans med andra lokala församlingar och CEF arbetare i detta Christmas Together initiativ.
Missa inte att bli en del av denna unika möjlighet!