JULFESTER FÖR BARN

 

CEF har ett program som är idealiskt att använda när du berättar evangeliet för barn
– oavsett om det är i kyrkan eller i hemmet.

 

En tecknad film som berättar om Immanuel – Gud med oss!

 

  Vi erbjuder helt gratis: 

  • En speciell jullektion för barn med lärarhandledning och bilder, illustrerade sånger, frågesport, aktiviteter/pyssel, inbjudningar,
    affischer, traktater för barnen och förslag på hur ni kan undervisa och lägga upp programmet på ett intressant och interaktivt sätt.
  • En workshop på 1,5 timme online. 
  • Erfarna medarbetare som arbetar tillsammans med er kyrka (beroende på behov och tillgänglighet).
  • Bönestöd så väl som möjligheten att bli en del av CEF´s bönenätverk.

En barnledare i Europa berättar följande:
”Vi undervisade barnen under en sommarklubb i en by. Barnen hade nästan ingen kunskap om Gud och hade svårt att svara på de mest grundläggande frågorna. Alla utom en liten pojke. Han visste svaren på alla frågor! Hur visste han vem Jesus är? Hur kände han till undervisningen från Bibeln? I slutet på programmet frågade vi honom hur det kom sig att han kände till så mycket om Gud. ”Enkelt”, svarade han. ”En grupp kristna kom till min by förra julen och jag lärde mig om Gud genom deras möten. De gav mig också en bok som jag kunde läsa och lära mig mera.”
Kan något sådant hända på i ert närområde, samhälle eller stad? Kan er församling eller en några från er församling mötas tillsammans, ordna en julfest för barnen och sedan tillsammans dela de Goda Nyheterna som gäller alla? Om ditt svar är ja, då är CEF Sverige redo att tillsammans med er hjälpa till i det initiativ som vi kallar ”Christmas Together”.