Inledning Barnverksamhet

CEF Sverige- Barn och tro erbjuder olika klubbar och aktiviteter för barn under året.

Vi tror att varje barn kan förstå Bibeln, om den förklaras på ett bra sätt. Vi tror att varje barn kan förstå evangeliet och få en personlig relation med Jesus och sedan växa i sin tro.

Därför är varje klubb och aktivitet vi ordnar fokuserad på en bibelberättelse eller ett tema från Bibeln och lektionen har ett huvudbudskap kopplat till bibelberättelsen. Detta huvudbudskap förklaras och fördjupas och tillämpas på barnens liv så att de kan förstå det och omsätta det i praktiken i sina liv.

Regelbundna barnklubbar/Good News Club

En Good News Club är ett barnmöte som hålls under 1-1,5 h varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden. Programmet innehåller bibellektioner, pyssel, minnesvers, sånger och lekar. Good News Club – programmet passar för barn i åldern 4-12 år och riktar sig speciellt till barn som annars inte går i söndagsskola eller liknande.

Good News Club är en möjlighet för dig, din familj och din församling att nå ut till barn i ert närområde.
Klubben kan hållas i en kyrka men också i ett privat hem eller i en idrottshall eller på någon annan plats.

Om du är intresserad av att ha en Good News Club eller om du vill ha mer information kan du skriva till kontakt@cefsverige.se. Vi vill gärna besöka dig och din församling och ge mer information och hjälpa
er att starta en Good News Club.

Sommarklubbar

En sommarklubb är ett barnmöte som håller på i 1,5 -2 h varje dag under 3-5 dagar i rad under en sommarvecka. Programmet innehåller bibellektioner kring ett visst tema, samt pyssel, minnesvers, sånger
och lekar med anknytning till detta. Sommarklubbar är för barn
mellan 4-12 år och riktar sig framför allt till barn som inte går till kyrkan annars. Sommarklubbar är en möjlighet för dig och/eller din församling att nå ut till barn i ert närområde. Klubbarna kan hållas i en kyrka, i en trädgård hemma hos någon, i en idrottshall eller på andra platser.

Om du är intresserad av att ha en sommarklubb eller om du vill ha mer information kan du kontakta Judith, judith@cefsverige.se. Vi vill gärna besöka dig och din församling och ge mer information och hjälpa er att
hålla en sommarklubb.

Påsk- och julfester

Påsk- och julfester är samlingar för barn mellan 4-12 år som riktar sig speciellt till dem som inte annars går till kyrkan. Programmet innehåller en bibellektion, pyssel, minnesvers, sånger och lekar med fokus på påsk eller jul.

Festen kan hållas i en kyrka men också gärna hemma hos någon, i en sporthall eller på andra platser.

Påsk- och julfester är en möjlighet för dig, din familj och din församling att berätta för barn i ert närområde om påskens och julens verkliga betydelse.  Om du är intresserad av att ha en påsk- eller julfest eller om du vill veta mer kan du kontakta Judith, judith@cefsverige.se. Vi vill gärna besöka dig och din församling för att ge mer information och hjälpa er att ha en påsk- eller julfest.